Scouting Graaf Floris V

Verhuur

Naam:

E-mailadres:

Telefoonnummer:

Verhuurdatum van:

Verhuurdatum tot:

Bericht

Ons clubhuis Florisheem wordt verhuurd aan verenigingen, scholen en natuurlijk andere scoutinggroepen die een kamp willen houden in het mooie Heemskerk, op loopafstand van bos en winkelcentra en op fietsafstand van het strand.

voorkant clubhuis

De blokhut zelf beschikt over verschillende faciliteiten. Er is een wasgelegenheid met drie wasbakken voor grotere kinderen / volwassenen en drie lage wasbakken voor de kleintjes. Verder zijn er twee douches en twee toiletten. In de keuken staat een flinke koelkast, 5-pits gasstel en een koffiezetapparaat. Er is een combi-magnetron aanwezig, deze kan extra gehuurd worden. Keukengerei of servies dient u zelf te verzorgen.

Er is een telefoon op het clubhuis aanwezig. Door middel van keuzetoetsen is het voor verhuur mogelijk de huisartsenpost en het alarmnummer te bellen. Uiteraard kunt u ook gebeld worden.

Het terrein aan de achterzijde van het gebouw is in zijn geheel afgezet met een hek, hier is de kampvuurkuil. Aan de voorkant van het clubhuis is een grasveld van 15 x 15 meter met vlaggenmast.

 

Op loopafstand is het Molenbos, een bos groot genoeg voor een spel. Ook kasteel Marquette is vlakbij, bij dit kasteel hoort een park wat vrij toegankelijk is. Het dorp met voorzieningen is op loopafstand, evenals het tropisch zwembad ‘de Waterakkers’. Met de fiets bent u in 20 minuten door het duin* op het strand.

Wij verhuren niet tussen vrijdag 18:00 uur en zaterdag 17:00 uur, dit i.v.m. onze eigen opkomsten. Uitzonderingen zijn mogelijk in de zomervakantie.

Vul het formulier in voor meer informatie

Wilt u meer informatie over activiteiten in de buurt, dan kunt u de website van de gemeente Heemskerk, of pagina 0251.pagina raadplegen.

*= Hiervoor heeft u een duinkaart nodig welke bij de ingang van het duin te verkrijgen is.