Scouting Graaf Floris V

EHBK sponsort de Graaf

Bij onze vereniging staat veiligheid in een hoog vaandel, daarom is er in elk stafteam een staflid opgeleid tot EHBO’er. Ook zijn er een aantal leden die meermaals per jaar met heel veel plezier een herhalingstraining EHBO doen bij het trainingscentrum EHBK van Brigitte Kleist. Uiteraard voor het behoud van het EHBO diploma maar ook omdat het goed is om meerdere keren per jaar te oefenen. EHBK leent zich er perfect voor om met een ontspannen sfeer de noodzakelijke handelingen te leren, denk bijvoorbeeld aan het verbinden van een wond, het verwijderen van een teek, iemand redden uit een noodsituatie of in het allerergste geval het inzetten van een reanimatie. Daarnaast wordt er tijdens de training ook altijd even stilgestaan bij baby en kinder EHBO.

Dankzij Brigitte en het EHBK team is onze vereniging weer voorzien van nieuwe EHBO trommels, voor elke speltak één om tijdens de opkomsten mee te kunnen nemen en een grotere EHBO koffer voor op het clubhuis.

Mocht je zelf geïnteresseerd zijn in een EHBO training (ook voor BHV trainingen en brandblus trainingen), voor thuis kan dit namelijk erg nuttig zijn, neem dan contact op met Brigitte Kleist (+31615024756) of kijk op www.ehbk.nl