Scouting Graaf Floris V

Zomerkamp bevers

Terwijl de scouts en de welpen nog lekker genieten op hun zomerkamp zijn de bevers al weer terug na een geslaagd minion zomerkamp!

Dag 1 kwamen de bevers netjes optijd binnen druppelen, nadat de bevers afscheid hadden genomen van hun ouders kon het avontuur beginnen. De slechterik Gru wilde een eenhoornvormige raket maken. Hij wil namelijk de maan stelen! De bevers hebben alle benodigdheden die rond om het clubhuis lagen verstopt en zijn daarna de eenhoorns gaan maken. Ondertussen begonnen de buiken te knorren dus was het tijd voor brood! En niet zo maar brood, nee zelf gebakken brood boven het vuur.

Na de luch zijn de bevers naar de kermis gegaan want daar houden minions zo van. We hebben suikerspinnen gegeten, spijkerpoepen gedaan, bananen gehapt en nog veel meer. Om de dag af te sluiten hebben we papat van de tafel af gegeten en een film gekeken.

Dag 2. S ochtends om half 6 beginnen de eerste geluiden al weer uit de slaapzaal te komen. De bevers moeten dan nog wel even wachten tot dat ze uit bed mogen om Gru weer te helpen. Als het dan eenmaal zo ver is begint de dag met ochtendgymnastiek met  Rebbel en Steven en een heerlijk ontbijtje. Na het ontbijt is er weer bericht van Gru. De bevers moeten een speurtocht doen om de aller slechtste slechterik te vinden, want gru heeft hulp nodig om de maan te kunnen stelen.

Na een lange zoektocht blijkt de schurk bij het clubhuis te zijn! Gelukkig weten de bevers hem te vangen en kunnen ze hem vragen om te helpen. Door de lange tocht hebben de bevers natuurlijk weer veel trek, dus was het tijd om een luxe lunch te maken. De bevers hebben pofertjes, brandnetelthee en sandwiches gemaakt. Toen alles op gesmikkeld was hebben de bevers als afsluiting nog echt minion slijm gemaakt.

Kortom; het was een enorm gezellig kamp!