Scouting Graaf Floris V

Pannenkoeken bakken

Het vuur stond al aan toen de bevers enthousiast binnen kwamen gelopen. Wat zouden we vandaag weer gaan doen? Dat was de belangrijkste vraag die er op dat moment door hun hoofd ging. Gelukkig werd na het openen al snel duidelijk dat we iets met dat vuur gingen doen. Rebbel zette namelijk een pinda in de vik om te laten  zien hoe lang dat brand. Na een spelletje water en vuur mochten de bevers aan tafel gaan zitten. We gingen namelijk…. pannenkoeken bakken! De bevers moesten wel eerst zelf het deeg maken. Toen dat klaar was hebben we gezellig rond het vuur gezeten en kampvuurliedjes gezongen. Keet Kleur heeft zelfs nog een verhaaltje voor gelezen. Na al het zitten in de kampvuur kuil was het tijd voor verstoppertje terwijl Rebbel en Steven de pannenkoeken boven het vuur bakte. Uiteindelijk was het zo ver tijd om van die lekkere pannenkoeken  te smikkelen terwijl de ouders binnen kwamen druppelen.