Scouting Graaf Floris V

Welpen Zoka zondag

Na het eten gingen we spelen oftewel spelletjes. Toen gingen we bij het kampvuur zitten met ontbijtkoek en chocomel of limonade. En daarna gingen we tandenpoetsen. En slapen. We gingen soms praten in de avond. Toen we wakker werden gingen we omkleden. Daarna gingen we ontbijten. We gingen toen corvee doen, nest bruin moest schrijven nest zwart het vegen, grijs het wc en wit tafel dekken en rood de afwas.

Nest bruin!

Lief logboek,

Vanochtend hebben we een spelletjes ronde gedaan we hebben uitleg gehad over hoe je met een zakmes omgaat en takken geslepen. De aller oudste welpen hebben een klein beetje met de bijl gedaan. Alvast een voorproefje voor volgend jaar. Ook hebben we een verhaal gehoord over een Keizer uit China. En er was ineens een rode draak. #spannend Na het knutselen deden we nog een leuk spel buiten. En iemand is hem niemand is hem.

Tot ziens, 

einde liefs nest wit

Nadat we corvee hadden gedaan kregen we eerst vrijaf en daarna moesten we rusten. Dat betekend dat we stil op onze slaapzaal moesten zijn. Maar het was niet helemaal stil. We gingen naar het bos. Daar gingen we levend stratego spelen. Daarna nog even vrijaf en toen eten!

Groetjes nest rood.

IMGP1789

IMGP1785

IMGP1780

IMGP1775

IMGP1774

DSC_1106

DSC_1103