Scouting Graaf Floris V

[logboek] dinsdag ochtend

Na de rust gingen we naar de AH, maar eerst gingen we bedenken wat we zouden eten, want we gingen ZELF KOKEN !!!!!!! Bij de AH gingen we op zoek naar de dingen die we nodig hadden om een feestmaal op tafel te zetten. Nestos Beta ging hamburgers eten. Het was verrukkelijk. We moesten alles zelf opruimen en afwassen maar vele handen maken licht werk. Na het eten gingen we spelen en slapen.

Midden in de nacht, om 4 uur, werden we wakker gemaakt om een nachtwandeling te maken. We gingen naar de duinen en een open plek om sterren te kijken Chikai wist veel over sterren en heeft daar ook veel over verteld. Ook hebben we 3 planeten gezien: Jupiter, Uranus en Neptunes. Na dat gedaan te hebben, gingen we naar het clubhuis en slapen.

Groetjes,

Nestos Beta

(Rebecca, Niels, Koen en Thom)

(de tekening volgt later via een tweet)