Scouting Graaf Floris V

WeKa: Zaterdagavond nest rood

We gingen naar het bos en we gingen naar Raksha jachtgebied en daar moesten kralen van de ene naar de andere plek maar er waren ook roofdieren dat was de leiding, (Piko, Rani, Chikai en Mang) met een zaklamp en als je beschenen werd was je af. Dan moest je de kraal af geven. En een nieuwe bij Raksha halen. Het was heel leuk maar ook moeilijk, Rebecca was bijna bij het andere kamp tot dat een of andere Chikai, Rebecca en Pascale bescheen maar Ted was er ook en die kom weg rennen maar die viel over een tak en Chikai moest hem helpen en toen mochten Rebecca en Pascale door met kraal en al. Dat was de eerste en enige keer dat de kraal van Pascale en Rebecca in het andere kamp kwam.
En toen we terug kwamen gingen we lekker warme chocomel drinken.
En daarna naar bed

Groetjes,
Nicole, Frits, Mauk en Rebecca
Photo on 29-03-15 at 09.50 #2