Scouting Graaf Floris V

Gezondheidsformulier aanmaken/updaten

Stap 1: checken of u al eerder een gezondheidsformulier heeft aangemaakt
Als u al een gezondheidsformulier heeft, hoeft u geen nieuw formulier aan te maken, maar hoeft u slechts deze up te daten. Ga naar https://sol.scouting.nl en klik op ‘Log on’, waarna u vervolgens wordt gevraagd om een gebruikersnaam en wachtwoord.

– Bent u uw gebruikersnaam vergeten? Ga dan naar https://login.scouting.nl/account/new/.
– Bent u uw wachtwoord vergeten? Ga dan naar https://login.scouting.nl/useraccount/.

Als u bent ingelogd ziet u bovenaan de pagina een groen menu. Klik onder ‘Mijn Scouting’ op ‘Mijn inschrijvingen’ (zie plaatje).
ff

Ziet u voor het evenement ‘GFV Gezondheid’ een formulier ‘gezondheid <speltak kind>’ in het lijstje staan? Dan heeft uw kind een GFV gezondheidsformulier. U hoeft dus geen nieuw formulier aan te maken, ga naar stap 2 om dit huidige formulier aan te passen.

Staat er geen regel betreffende GFV Gezondheid? Dan heeft uw kind nog geen gezondheidsformulier. Ga naar stap 3 om een nieuw formulier aan te maken.

Stap 2: een gezondheidsformulier actualiseren
We nemen aan dat u nog steeds ingelogd bent, en op de pagina ‘Mijn inschrijvingen’ bent aanbeland (einde van stap 1).

Klik nu op de groene tekst ‘gezondheid <speltak kind>’ zodat u bij het formulier terecht komt. U ziet hier de deelnamestatus van het formulier. Ga nu naar het daadwerkelijke ‘inschrijfformulier’ (zie plaatje).
ff

Hier ziet u alle informatie die in het gezondheidsformulier staat, als u helemaal naar beneden scrollt, kunt u op de knop ‘Inschrijving aanpassen’ klikken om het formulier te bewerken. Klaar met aanpassing maken? Scroll naar beneden, klik op ‘Volgende’, en klik vervolgens op ‘Voltooien’. Het formulier is nu geactualiseerd.

Stap 3: een gezondheidsformulier aanmaken
U bent aan het einde van stap 1 erachter gekomen dat uw kind nog geen gezondheidsformulier heeft; tijd om er eentje aan te maken!

Klik op de link van de speltak waar uw kind in zit:

 

Vul de informatie in, en voltooi de inschrijving. Uzelf en wij als speltak ontvangen dan vervolgens via de e-mail een bevestiging van inschrijving. Het formulier is nu aangemaakt en actueel.

Mocht u er niet uitkomen; mag er altijd ge-mailt worden naar de speltak waar uw kind in zit (technische ondersteunining). Natuurlijk staan wij ook na de opkomst open voor vragen!